Lifestyle

03/01/2023 - 09:35

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Σοκαρισμένη η Δανάη Μπάρκα με την αποκάλυψη από το παρελθόν του

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε ποδαρικό για το 2023 στο Πάμε Δανάη και η Δανάη Μπάρκα τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις Πρωτοχρονιές που έχει περάσει στο παρελθόν, τις περισσότερες εκ των οποίων ήταν στο θέατρο.

Ωστόσο, πριν ασχοληθεί με το θέατρο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε άλλη συνήθεια την Πρωτοχρονιά. Η εξομολόγησή του άφησε τη Δανάη Μπάρκα με το στόμα ανοιχτό.

«Πριν το θέατρο έκανα σκι. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές σε κάτι ωραία βουνά. Ήμουν δεινός σκιέρ», είπε ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια σχολίασε: «Έχω σοκαριστεί κι εγώ, μαθαίνω πράγματα. Δεν το ήξερα».

«Έχω περιπέτειες στο σκι. Στα 2,500 μέτρα βουνοκορφή που έπιασε μια χιονοθύελλα. Έπρεπε να κατεβούμε από κάτι επικίνδυνους δρόμους. Μας εξήγησαν ότι υπάρχουν δυο σημεία επικίνδυνα που πρέπει να προσέχετε πολύ. Εγώ έχω υψοφοβία και… δεν ήθελα να ζήσω αυτή την κατεβασιά.

Μου έχει τύχει να αποκλειστώ στα Καρπάθια. Μας έδεναν στα καρεκλάκια γιατί είχε πολύ αέρα», αποκάλυψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στη συνέχεια της κουβέντα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

«Η παράσταση ήταν να γίνει λίγο πριν πέσει ο Covid στα κεφάλια μας…είναι πολύ ωραίο να παίζεις ένα ωραίο έργο, με έναν θίασο πολύ ωραίο, αγαπημένους ανθρώπους και να το απολαμβάνεις και εσύ και ο κόσμος» ανέφερε.

«Άγχος δεν έχω, νοιάξιμο έχω, με νοιάζει να είναι η παράσταση καλή» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη η σκέψη η παράσταση να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με την τηλεόραση, είπε πως δεν έχει προλάβει να του λείψει, ωστόσο είναι «ανοιχτός» σε κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ολοκληρώνοντας ο ηθοποιός έδωσε τη δική του ευχή για το 2023: «Να είμαστε καλά, να ανταμώνουμε, να περνάμε ωραία και να κάνουμε αυτά που μας αρέσουν».

 

Δείτε το βίντεο;

Μοιράσου το άρθρο!