Lifestyle

15/02/2019 - 05:02

Η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη από τη Μυτιλήνη είναι ερωτεύμενη...

Η

  Μυτιληνιά ηθοποιός Αγγελίνα Παρασκευαΐδη που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Βασιλιάδες». Σήμερα ζει στο εξωτερικό και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

«Δεν ζω πια στην Ελλάδα. Ήρθα πριν από δύο μέρες. Καμιά φορά ξεκινάς για κάπου και καταλήγεις κάπου αλλού. Έτσι κι εγώ! Όταν τελείωσε η σειρά, εξαιτίας της κρίσης ξεκίνησα για Μυτιλήνη όπου ζουν οι γονείς μου, αλλά δεν κάθισα για πολύ, καθώς η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Πήγα στο Λονδίνο για μια κηδεία και από μια τυχαία συζήτηση έκανα τα χαρτιά μου για μεταπτυχιακό στο Drama School of London και με πήραν. Είχα υποτροφία για έξι μήνες. Όμως, πάνω που πίστευα ότι όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, έπαθα ένα ατύχημα.

Χτύπησα τον αυχένα μου και έπρεπε να μείνω σε ακινησία. Έτσι επέστρεψα στη Μυτιλήνη. Και τότε ήταν που ανακάλυψα ένα πρόγραμμα γιόγκα για ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμούς. Στην αρχή το παρακολούθησα για προσωπική μου… χρήση και τελικά έγινα δασκάλα του προγράμματος. Πήγα να δω την αδερφή μου στη Σόφια κι αυτό ήταν… Θυμήθηκα τον λόγο που σπούδασα μαιευτική κι έτσι άρχισα την ιατρική. Στόχος μου είναι να διδάξω. Αυτό είναι το ταλέντο μου και σε δύο χρόνια τελειώνω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Εκτός από τα επαγγελματικά της ζει και μία ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Πόσταρε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φωτογραφία με τον σύντροφό της κι έγραψε στο instagram: «Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μωρό μου».

 

H Αγγελίνα Παρασκευαΐδη γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Εχει σπουδάσει μαιευτική και πήρε το πτυχίο της από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2006. Τότε ήταν που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Για δύο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα στην Κεντρική Σκηνή της Μιμής Ντενίση και έπειτα στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Με τον καιρό διεύρυνε τις σπουδές της στο μελόδραμα, στη θεατρική λογοτεχνία και στον χορό (έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό). Παίζει πιάνο, κιθάρα και σαξόφωνο.

Μοιράσου το άρθρο!