Lifestyle

06/08/2023 - 08:02

Η Ειρήνη Στεριανού στη Λέσβο: Στήθηκε στα βράχια και μοίρασε «εγκεφαλικά»

Στη Λέσβο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ειρήνη Στεριανού, η οποία καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, με τις οποίες κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να… αναστενάζει.

Η Ειρήνη, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση, όπου τη βλέπουμε στη μία φωτογραφία να ποζάρει μπροστά στον φακό και στην άλλη να ακουμπάει στα βράχια. Τα σχόλια, φυσικά, πήραν «φωτιά» καθώς η Ειρήνη Στεριανού ξέρει πώς να προκαλεί «εμφράγματα» στους άνδρες.

 

 

  Δείτε τις φωτο:

φ

δ

δ

χ

Όσα δεν ξέρεις για την Ειρήνη Στεριανού

H Ειρήνη Στεριανού είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Λέσβο. Έχει σπουδάσει Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική. Η σχέση της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν δήλωσε συμμετοχή στα Σταρ Πελοπόννησος το 2015, όπου και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο. Από τότε έχει κάνει κυρίως φωτογραφίσεις για καταλόγους και e-shops.  Αυτό που θέλει να ξέρουν οι άλλοι για εκείνη, είναι ότι η ευγένεια και η καλοσύνη, δε δείχνουν απαραίτητα χαζομάρα, αλλά ανωτερότητα.

To μελαχρινό μοντέλο κατά την παραμονή της στο δημοφιλές reality μόδας του STAR, Greece’s Next Top Model (GNTM), συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις πιο πολυσυζητημένες παίκτριας, και φυσικά καθόλου άδικα ενώ αναζητώντας τους λόγους, θα εντοπίσουμε πολλούς, είτε αυτοί σχετίζονται με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, είτε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Ό,τι από τα δύο και να διαλέξετε, θα καταλήξετε με ευκολία πως αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες περσόνες που πέρασαν από το reality του STAR

 

Δείτε και βίντεο από Σίγρι:

Μοιράσου το άρθρο!