Lifestyle

12/02/2019 - 06:42

Η Χριστίνα Παπαδέλλη μιλάει πρώτη φορά για τον βιολογικός της πατέρα (βίντεο)

K

λεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλλη. Η παίκτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξωτική της εμφάνιση και με τις στιλιστικές της επιλογές, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τη ζωή της πριν μπει στο παιχνίδι, κάνοντας αποκαλύψεις.


«Ήξερα από την αρχή ότι ο μπαμπάς που γνώρισα δεν ήταν ο βιολογικός μου πατέρας… Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω καμία επαφή γιατί με απέρριψε με τη στάση του. Ο Παπαδέλλης πέθανε το 2000, στα 81 του χρόνια. Το έζησα για εννιά χρόνια…. Πήρα πολύ αγάπη από τον θετό πατέρα μου. Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτόν… Ο βιολογικός μου πατέρας είναι Μουσουλμάνος και διαφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Πριν δύο χρόνια ανακάλυψε το Facebook, είδε φωτογραφίες μου και τότε σταματήσαμε να μιλάμε. Όσο περνούσαν τα χρόνια εγώ τον απέφευγα… Αν ήθελε να με δει θα μπορούσε να έρθει να δει. Είναι τόσο απλά τα πράγματα… Δεν μου λείπει κάτι από αυτόν, γιατί δεν έχω ζήσει κάτι μαζί του για να μου λείπει… Στο σώμα μου έχω τατουάζ τον θετό πατέρα μου…», είπε μεταξύ άλλων.

 

Η Χριστίνα Παπαδέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μαμά της είναι από Αίγυπτο και ο μπαμπάς της από το Σουδάν. Η νεαρή μεγάλωσε με τη μαμά της, τον πατριό της, τον Παπαδέλλη από το Πλωμάρι Λέσβου ,  ενώ είναι επτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, έχει χάσει τον ένα της αδελφό.

 

Δείτε βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!