Lifestyle

10/03/2023 - 16:08

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύεται τον Μυτιληνιό Κωνσταντίνο Δανιά - Πως έγινε η αποκάλυψη

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά με καταγωγή από τη Μυτιλήνη. Ο γάμος τους θα γίνει λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι, δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί σε δημαρχείο το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για το μέρος που θα γίνει ο γάμος.

Το μόνο που αναφέρει η αναγγελία είναι ότι πρόκειται να γίνει σε δημαρχείο του νομού Αττικής.

Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής»"  ανέφερε η αγγελία γάμου της παρουσιάστριας η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.

δ

H αγγελία γάμου ήρθε αναπάντεχα

Την αγγελία δεν έκανε γνωστή στο κοινό η εγκυμονούσα Μαλέσκου αλλά ο λογαριασμός της Soula Glamorous στο Instagram με την υποσημείωση πως λογικά ο γάμος θα έρθει μετά το μωρό.

Το επικρατέστερο είναι βέβαια ο πολιτικός γάμος να προηγηθεί για γραφειοκρατικούς λόγους πριν τον ερχομό της κόρης της Ιωάννας. Η Μαλέσκου είχε άλλωστε αποκαλύψει το φύλο του μωρού που κυοφορεί πριν μερικές εβδομάδες.

Αξίζει να τονιστεί ότι πριν από μερικούς μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο νησί μας...

 

H ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ιωάννα είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο δύο σε ένα. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

H Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Δανιά με τον οποίο είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες αφού κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο έχουν εντοπιστεί από τους φωτογράφους στο θέατρο.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της παρουσιάστριας είναι  πτυχιούχος Γεωπονικής σχολής ΑΠΘ και Χαροκόπειου με εξειδίκευση στην Αθλητική διατροφολογία και εκπαιδευτής σκύλων με καταγωγή από τη Μυτιλήνης και ιδρυτής μίας εταιρείας με προϊόντα για σκύλους.

Μοιράσου το άρθρο!