Lifestyle

09/01/2023 - 17:02

Από τη Μυτιλήνη ο γοητευτικός σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου και πατέρας του παιδιού της

Από τη Μυτιλήνη ο γοητευτικός σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου και πατέρας του παιδιού της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός της εγκυμοσύνης της με μια φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, γράφοντας:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!"

dd

Σήμερα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην αρχή του 5ου μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

 

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

δ

φ

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ζουν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έναν μεγάλο έρωτα.
 

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη και αναλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων. Άλλωστε, αυτή ήταν και η αφορμή να έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου που ζήτησε τις συμβουλές του για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.
 

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη -εκεί όπου βρέθηκαν για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο-, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και ζει με την Ιωάννα Μαλέσκου στην Αρτέμιδα.

(Διαβάστε εδώ, εδώ και εδώ για τις αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου όταν ήταν στη Μυτιλήνη)

Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους έχουν κρατήσει την ίδια διακριτική στάση, ενώ είναι ελάχιστες οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Τους ενώνει η αγάπη τους για τα ζώα και τον αθλητισμό.

Μοιράσου το άρθρο!