Lifestyle

25/06/2021 - 22:45

Η Μαργαρίτα συνάντησε τον πιο αγαπημένο παίκτη του MasterChef 5

Ποιος την πιάνει την πρώτη Ελληνίδα MasterChef! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δεν σταματά να ταξιδεύει και δεν το κρύβει. Μετά την επιστροφή της στη Λέσβο αλλά και το ταξίδι αστραπή στη Μύκονο, η Μαργαρίτα επέστρεψε στην Αθήνα.

 Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που η Μαργαρίτα κέρδισε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef γράφοντας ιστορία στο ριάλιτι μαγειρικής. το κοινό που αγάπησε το Μαργαριτάρι όπως την αποκαλούσε χάρηκε όσο δεν πάει και τα πανηγύρια στα social media ήταν έντονα!

 

Η επιστροφή στη Λέσβο:

Η Μαργαρίτα επέστρεψε στη Σκάλα Καλλονής όπου έμενε με την μητέρα της και ο κόσμος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νεαρό κορίτσι που ξεχώρισε με τις μαγειρικές του ικανότητες και το ήθος του.

Το ταξίδι στη Μύκονο:

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πριν από μερικές ημέρες, η Μαργαρίτα με τους 78,5 χιλιάδες followers μας ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί των Κυκλάδων.

 

Πέρα από τον αγαπημένο της, η Νικολαΐδη επισκέφτηκε και το εστιατόριο του James Atherton, του guest κριτή που είδαμε στον τελικό του φετινού MasterChef και ο οποίος χάρισε τη νίκη στη Μαργαρίτα και τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef με τη βαθμολογία του.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαργαρίτας:

Οι πόζες με τζιν σορτσάκι στη Μύκονο έδειξαν περίτρανα πως η Νικολαΐδη έχει χάσει όποια κιλά έβαλε μέσα στο MasterChef και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Τα νυχτοπερπατήματα της Ελληνίδας MasterChef!

Η Μαργαρίτα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα, όπου και έκανε νυχτερινή έξοδο σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, καλεσμένη ενός διάσημου σεφ.

Η Μαργαρίτα δεν ήταν μόνη, μιας και συναντήθηκε και έφαγε μαζί με έναν πολύ αγαπημένο παίκτη του MasterChef 5!

Όχι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τον Τζιοβάνι ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο και δουλεύει εντατικά στο εστιατόριό του

Μιλάμε για τη συνάντηση της Μαργαρίτας με τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

 

2

 

d

https://www.queen.gr/

 

Μοιράσου το άρθρο!