Lifestyle

26/01/2023 - 10:18

Η Μαρία Χατζηστεφανή από τη Μυτιλήνη στο Dragons' Den

Μαρία Χατζηστεφανή - Dragons' Den: Το βιογραφικό και το success story της γοητευτικής Dragon

Το Dragons' Den από σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου μπαίνει στις τηλεοπτικές μας ζωές. Ανάμεσα στους 5 Dragons που θα βλέπουμε στο νέο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 και η επιτυχημένη επιχειρηματίας Μαρία Χατζηστεφανή.

 

Μαρία Χατζηστεφανή: Βιογραφικό

  • Η Μαρία Χατζηστεφανή γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Αθήνα
  • Είναι παντρεμένη κι έχει δύο γιους
  • Αγαπάει τα ταξίδια και τη μόδα
  • Η Μαρία Χατζηστεφανή ξεκίνησε την καριέρα της ως beauty editor σε ένα ελληνικό περιοδικό μόδας
  • Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ
  • Στη συνέχεια η Μαρία Χατζηστεφανή μετακόμισε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε τράπεζα επενδύσεων

φ

Μαρία Χατζηστεφανή: Το success story

  • Το 1999 η Μαρία Χατζηστεφανή αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της ιδρύοντας της εταιρεία καλλυντικών «Rodial», έχοντας ως έμπνευση τη χειροποίητη κρέμα από χυμό ροδιού που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της και ως κίνητρο το κενό που εντόπισε στην αγορά στοχευμένων καλλυντικών προϊόντων
  • H εταιρεία της μέσα σε 10 χρόνια σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα παγκοσμίως σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 αναγνωρισμένα πολυτελή πολυκαταστήματα, όπως τα Selfridges, Harrods, Space NK, Neiman Marcus, Blue Mercury με ορκισμένες οπαδούς διάσημες σταρ όπως οι Cameron Diaz, Beyoncé, Elle MacPherson, Victoria Beckham, Κylie Jenner, η Sienna Miller, Ellie Goulding, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Kirsten Dunst, Jessica Alba, Megan Fox, Kim Kardashian.
  • Σήμερα, η Μαρία Χατζηστεφανή συνεχίζει να δημιουργεί και να εξελίσσεται με την ίδια λαχτάρα. Ταξιδεύει πολύ για να εμπνέεται, δεν εφησυχάζει ποτέ και είναι υπέρμαχος των νέων επιχειρηματιών.

 

  • Η Μαρία Χατζηστεφανή έκανε το ντεμπούτο της και ως συγγραφέας το 2017 με το best seller βιβλίο της, “How To Be An Overnight Success” και συνέχισε με 2 ακόμα τίτλους το “How To Make It Happen” και “How To Live Your Best Life”.

Η Μαρία Χατζηστεφανή και η τηλεόραση

  • Το 2018, ήταν στην κριτική επιτροπή του British Fashion Council / Vogue Fashion Fund ενώ εμφανίστηκε και στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Project Runway ως guest μέντορας.

Μαρία Χατζηστεφανή: Instagram

Με followers που αγγιζουν το 1 εκατομμύριο στους δύο λογαριασμούς της στο Instagram, η Μαρία Χατζηστεφανή είναι κάτι παραπάνω από μία διεθνώς επιτυχημένη επιχειρηματίας, και συγγραφέας. Είναι το απόλυτο success story της ψηφιακής εποχής.

Η Μαρία Χατζηστεφανή μέσα από δηλώσεις της

«Στην επαγγελματική μου πορεία έχω ακούσει περισσότερα "όχι" από "ναι". Αυτό δε σταμάτησε, όμως, την προσπάθεια μου να κατακτώ τους στόχους μου. Πάντα βρισκόμουν σε εγρήγορση ώστε να βρω τρόπο το "όχι" να γίνει "ναι”"».

“Ξεκίνησα την επιχείρηση από ένα μικρό δωμάτιο στο σπίτι, κυριολεκτικά από το τίποτα. Δεν είχα επένδυση για να μπορώ να έχω ένα γραφείο ή μια ομάδα στην αρχή, Τα έκανα όλα μόνη μου.”

https://www.fthis.gr/

Μοιράσου το άρθρο!