Lifestyle

28/09/2021 - 20:18

Η Μαρία Κουμαρά από τη Λέσβο στους 20 του GNTM 4

Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk οι 40 υποψήφιοι του GNTM 4 πέρασαν από την επόμενη διαδικασία και ήδη έχουμε την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4, και αυτή ήταν η Ειρήνη Λεμπέση που κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και πήρε το εισιτήριο για το σπίτι, χωρίς να δοκιμαστεί στη φωτογράφιση.

Στη δεύτερη φάση του bootcamp, οι 39 υποψήφιοι του GNTM 4 δοκιμάστηκαν στην επαγγελματική φωτογράφιση. Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού, Αγγελου Μπράτη και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πλένοντας αυτοκίνητα θέλοντας να εντυπωσιάσουν τους…γείτονες. «Καυτά» outfits, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και vintage αυτοκίνητα, ήταν μερικά από τα στοιχεία της φωτογράφησης, που είχε ως βασικό ζητούμενο τις σέξι πόζες και το λάγνο βλέμμα.

Καλές κριτικής απέσπασε και η δική μας Μαρία Κουμαρά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

GNTM 4: Η Μαρία Τα Έσπασε Στην Πρώτη Της Φωτογράφιση! 

Έκοψε την ανάσα με τις πόζες της

δ

Λίγο αργότερα οι τέσσερις κριτές του GNTM 4 ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα στους παίκτες και ήδη τα αγόρια και τα κορίτσια βρίσκονται στο περίφημο σπίτι και έχουν αρχίσει τις δοκιμασίες για την ανάδειξη του Greece's Next Top Model!

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4:
Οι 20 παίκτες που πήραν τα κλειδιά για το GNTM 4 είναι οι: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.

δ

Μαρία Κουμαρά

Η Μαρία Κουμαρά είναι 19 ετών και κατάγεται από τη Λέσβο και ζει στα Δάφια Καλλονής.

Σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να συνδυάσει τις σπουδές της με μια μεγάλη καριέρα στο modelling.

Στο GNTM 4 η Μαρία έρχεται σχετικά άπειρη. Αυτό όμως που της δίνει προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι η πειθαρχημένη προπόνηση, που έκανε για χρόνια ως αθλήτρια στίβου.

Όπως στα κουλουάρ του γηπέδου, έτσι και στις δοκιμασίες του GNTM 4, η Μαρία θεωρεί βασικό της αντίπαλο τον ίδιο της τον εαυτό.

Με αντοχή και επιμονή στο στόχο, σκοπεύει να διανύσει με φόρα την απόσταση που χρειάζεται για να φτάσει στον τερματισμό πρώτη!

Motto: “All we have is now”

Μοιράσου το άρθρο!