Lifestyle

20/01/2024 - 19:36

Η σχέση του Χάρη Κωστόπουλου με τη Μυτιλήνη - Το προσκύνημα στον Άγιο Ραφαήλ

Πέθανε, σε ηλικία 60 ετών, ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος έπασχε από καρκίνο. 

Η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου ανακοίνωσε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook πως ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο», αναφέρει η ανάρτηση που υπογράφουν η σύζυγος και οι γιοι του Χάρη Κωστόπουλου. 

 

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο γιος του, Χρήστος, έκανε δηλώσεις στο On Time και είπε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του: 

«Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Ο Χάρης Κωστόπουλος επισκεπτόταν ιδιωτικά το νησί μας κάθε χρόνο.   Σε συνέντευξη του πριν από 2,5 χρόνια είχε αναφερθεί στο προσκύνημα του Αγ. Ραφαήλ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Πιστεύετε στον Θεό; Ποια είναι η σχέση σας με τη θρησκεία;

Φυσικά και πιστεύω, θα ανάψω το κεράκι μου. Κάθε χρόνο πηγαίνω στον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη και προσεύχομαι.

Έχετε κάποιο τάμα και πηγαίνετε στον Άγιο Ραφαήλ;

Μ' έχει βοηθήσει σε δύσκολα πράγματα στη ζωή μου. Σε δύσκολες καταστάσεις που ξεπέρασα και θεωρώ υποχρέωση μου να πάω στον Άγιο Ραφαήλ να ανάψω ένα
κεράκι. Είχα ένα πρόβλημα υγείας πριν πολλά χρόνια και ο Άγιος Ραφαήλ με έσωσε. Δεν θέλω να αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα εκείνο. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις δύναμη από κάπου.

Μοιράσου το άρθρο!