Lifestyle

31/05/2019 - 13:50

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Πάνο Ζάρλα 8

Συγκλονισμένη είναι και η Μίνα Αρναούτη, η οποία έγραψε ένα ποστ, αποκαλύπτοντας πως ο Πάνος  Ζάρλας , πριν από τρεις ημέρες της είχε στείλει στο Instagram μια καρδούλα και επειδή δεν άνοιξε το μήνυμα, εκείνος το πήρε πίσω.

«Ρε Πάνο, μου στειλες μια καρδούλα πριν 3 μέρες στο ινστα και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου το πήρες πίσω. Κι έλεγα και γω στο Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγιάρης είσαι χθες και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δε γελάσαμε.. και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε.


nrt

 

Απόσπασμα από συνέντευξη του Πανου Ζάρλα: 

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και σε μικρή ηλικία οι γονείς μου χώρισαν. Έζησα με τη μητέρα μου και με τον θείο μου, ο οποίος μετά από λίγα χρόνια έφυγε από τη ζωή. Μετακομίσαμε στη Λέσβο και για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσω εκεί. Τα πρώτα χρόνια δέχτηκα bullying, για το ότι ήμουν ένα παιδί, το οποίο ήρθε από κάπου αλλού σε μια κλειστή κοινωνία. Δέχτηκα πόλεμο ακόμη και για το λόγο πως ήμουν ένα παιδί, το οποίο έκανε παρέα και με τα κορίτσια, κάτι το οποίο θεωρούσαν λάθος, αφού στις κλειστές κοινωνίες τα αγόρια και τα κορίτσια του σχολείου ήταν τότε χωρισμένα σε δύο ομάδες», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

«Όταν ήμουν 19 χρονών αποφάσισα να φύγω από το σπίτι μου το οποίο μάλιστα μου παρείχε τα πάντα. Ήρθα στην Αθήνα και έπιασα δουλειά σε ένα μαγαζί. Αργότερα βρήκα και σπίτι, κάλυπτα μόνος τα έξοδά μου και αποφάσισα να σπουδάσω μαγειρική. Εκείνη την περίοδο έκανα κάποιες καλές γνωριμίες και μπήκα σε μια εταιρεία από την οποία έπαιρνα μια αρκετά καλή αμοιβή. Είχα μια αρκετά καλή ζωή για την ηλικία μου, δυστυχώς η εταιρεία αυτή έκλεισε και αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με τα νυχτερινά μαγαζιά», έχει πει ο Πάνος Ζάρλας.

Μοιράσου το άρθρο!