Lifestyle

17/01/2023 - 18:39

Καλά νέα... Βγήκε από την εντατική ο Στέλιος Ρόκκος

Βγήκε από την εντατική ο Στέλιος Ρόκκος, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, το περασμένο Σάββατο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία το Σάββατο (14/01) και μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Λήμνου. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα.

 

Πλέον, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε κίνδυνο και αναρρώνει.

Ο θεράπων ιατρός του, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζοντάς την "εξαιρετική".

"Ο Στέλιος Ρόκκος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του που αντιμετωπίστηκε πλήρως και επαρκώς σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν του έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Πήγαν όλα καλά. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να απέχει από τις υποχρεώσεις του για να αναρρώσει πλήρως. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει κανονικά".

 

Πριν δύο ημέρες, ο Στέλιος Ρόκκος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του και υπενθυμίζοντάς τους να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

"Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ", έγραψε στην ανάρτησή του.

ψω

Μοιράσου το άρθρο!