Lifestyle

31/05/2022 - 14:38

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Με χώρισε ο σύντροφός μου, για τις φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο…

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξή της στο “Mega Καλημέρα” και στον Κώστα Τσουρό, μίλησε για την προσωπική της ζωή και απάντησε στις φήμες ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο.

Γιατί δεν έκανε οικογένεια η Κατερίνα Γκαγκάκη

Όπως υπογράμμισε «φανταζόμουν ότι θα κάνω οικογένεια όταν ήμουν μικρή. Ποτέ δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Σύντροφοί μου μού είπαν πως ήμασταν κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν, είχα μεγάλο θέμα, το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι».

Η σχέση της Κατερίνας Γκαγκάκη με τον Γιάννη Λάτσιο

Όσον αφορά τον Γιάννη Λάτσιο και τις φήμες ότι ήταν ζευγάρι, η Κατερίνα Γκαγκάκη επεσήμανε «ήμασταν πολλά χρόνια συνεργάτες και καλός συνεργάτης. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο, το αντιμετώπισα ζόρικα, με ενοχλούσε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στη σχέση μου, που με οδήγησε σε χωρισμό. Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου, ήταν μια αναστάτωση».

«Με τα χρόνια τελείωσε αυτό, με τον καιρό φεύγουν αυτά», πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μοιράσου το άρθρο!