Lifestyle

15/09/2022 - 13:23

Κλέλια Πανταζή: "Είχα ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λέσβο και ο υπάλληλος με εξαπάτησε"

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Κλέλια Πανταζή, η οποία σε λίγες ημέρες θα βαφτίσει το γιο της.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή είναι παντρεμένη από το 2018 με τον επιχειρηματία Λευτέρη Τσάκαλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2019, ενώ ο δεύτερος γιος τους - που ήρθε στη ζωή στις 3 Ιανουαρίου 2022 - θα βαφτιστεί σε λίγες ημέρες.

«Το ένα όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι του παππού του, του Γιάννη, το δεύτερο όνομα θα ακουστεί στη βάφτιση. Συζητούσαμε με την Άννυ γιατί δεν κάναμε κοινή βάφτιση, απλά δεν το σκεφτήκαμε. Τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε σαν αδερφάκια, χωρίζονται μόνο τις ώρες που πάνε για ύπνο», είπε η Κλέλια Πανταζή.

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Εμάς η Πολιτεία, με τα ολυμπιακά μετάλλια, μας έδινε άδειες για ΠΡΟΠΟ. Το πρακτορείο ΟΠΑΠ το είχα ανοίξει στην Καλλονή Λέσβου κι αυτός που το δούλευε - επειδή εγώ δε γνώριζα - φρόντιζε να κάνει κάποια πράγματα και να με εξαπατήσει για τα καλά, με αποτέλεσμα να χρεωθώ ένα μεγάλο ποσό. Εδώ και λίγους μήνες έκλεισα το πρακτορείο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για εμάς σίγουρα...».

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το άρθρο!