Lifestyle

15/06/2021 - 07:30

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έχει αδυναμία στην Μαργαρίτα και δεν το κρύβει

Μπορεί η αμεροληψία του ως κριτής να μην αμφισβητείται αλλά η αδυναμία του επίσης δεν κρύβεται. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την πρώτη στιγμή έδειξε την συμπάθεια του για την Μαργαρίτα, κάτι που έκανε φανερό και μετά τη νίκη της στο MasterChef 5. Με δύο χιουμοριστικές αναρτήσεις, έριξε αυλαία για τον φετινό διαγωνισμό!

 

Το MasterChef 5 αποτελεί παρελθόν και έχουμε την πρώτη ελληνίδα νικήτρια. Η ‘κουμπάρα’ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου επιβεβαίωσε στον τελικό τα προγνωστικά και επικράτησε του Διονύση, μετά από μάχη που κρίθηκε στο νήμα. Σε πολύ καλή διάθεση, μετά την λήξη του Live, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρχισε να ποστάρει στο Instagram.

 

Κουτσόπουλος – Μαργαρίτα: Ένα απολαυστικό δίδυμο

Στην πρώτη δημοσίευση, με το χαρακτηριστικό σηκωμένο φρύδι, ποζάρει μαζί με την Μαργαρίτα γράφοντας στην λεζάντα τα εξής: «Να είμαστε καλά, να συμφωνούμε, να διαφωνούμε, να βριζόμαστε με ευγένεια, να περνάμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω…Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα. Καλή αντάμωση»

Μετά από λίγό όμως έκανε ακόμα μια ανάρτηση, παρέα με την δεύτερη του οικογένεια, όπως έχει πει πολλές φορές, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Μάλιστα με το γνωστό του χιουμοριστικό ύφος μετέτρεψε το ποστάρισμα σε ανέκδοτο, εντάσσοντας μέσα και την νικήτρια Μαργαρίτα.

Δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλό καλοκαίρι σε όλους αφού πλέον οι υποχρεώσεις του με το MasterChef τελείωσαν. «Ήταν μία φορά ένας Κινέζος, ένας Ιταλός, ένας Νεοσμυρνιώτης και μια Μυτιληνιά…Καλό καλοκαίρι σε όλους», γράφει εύστοχα στην λεζάντα.

Θυμίζουμε πως ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Οι 3 chefs όπως  όλα δείχνουν θα βρίσκονται εκ νέου εκεί, αφού αγνόησαν τις σειρήνες από άλλα κανάλια και έμειναν πιστοί στο κανάλι που αναδείχθηκαν, το STAR.

 

https://youfly.com/

Μοιράσου το άρθρο!