Lifestyle

01/07/2023 - 10:16

Μάστορας: Τραγούδησε με πλανόδιο μουσικό και τον κάλεσε στη συναυλία του

Πως μπορείς να κάνεις με μία απλή κίνηση πραγματικότητα το όνειρο κάποιου που συναντάς για πρώτη φορά στη ζωή σου; Ο Χρήστος Μάστορας από το συγκρότημα "Μέλισσες" έχει τη "συνταγή".

Σε συνεργασία με το "Κόσμος Ράδιο", τα μέλη του συγκροτήματος "Μέλισσες" έκαναν μία τρομερή έκπληξη σε ένα πλανόδιο νεαρό μουσικό που έπαιζε μουσική και τραγουδούσε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στις "Ομπρέλες”.

Ο Χρήστος Μάστορας πήγε με απόλυτη μυστικότητα δίπλα στον νεαρό μουσικό και ξεκίνησε να τραγουδάει μαζί του, κάνοντας δεύτερη φωνή. Αμέσως γύρισε και ο πλανόδιος μουσικός να δει ποιος είναι και εξεπλάγην.

 

Απίθανος Μάστορας: Τραγούδησε με πλανόδιο μουσικό και τον κάλεσε στη συναυλία του- Εκεί έζησε το όνειρο της ζωής του

Ο Χρήστος Μάστορας τον προσκάλεσε στη συναυλία του στο "Θέατρο Γης", την επομένη ημέρα, να την παρακολουθήσει από τα παρασκήνια. Δεν του είχε πει όλη την αλήθεια.

Γιατί στα μέσα της συναυλίας, αφού αφηγήθηκε στον κόσμο όλη την ιστορία, τον κάλεσε πάνω στη σκηνή για να... τραγουδήσει. Ο Γιώργος Μπουζούκης είχε ζήσει το όνειρό του. Ο κόσμος απόλαυσε τη φωνή του και του χάρισε ένα δυνατό χειροκρότημα και ο ίδιος ευχαρίστησε με μία ζεστή αγκαλιά τον Χρήστο Μάστορα.

 

 

Δείτε βιντεο:

thetoc.gr

Μοιράσου το άρθρο!