Lifestyle

24/05/2022 - 08:34

Μίνα Αρναούτη: Γι’ αυτό μπήκα στο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη (βίντεο)

Μίνα Αρναούτη: Το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, το δικαστήριο και τα 17 χειρουργεία

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε η Μίνα Αρναούτη, η οποία μίλησε για όλα όσα πέρασε και περνάει μετά το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να μπει στο αυτοκίνητο τη μοιραία μέρα.

Αρχικά, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε πώς είναι τώρα η ζωή της: «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω το Proficiency, να πάρω το πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν», ενώ πρόσθεσε:  «Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα της, λέγοντας:

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό».

Όσο για το σημάδι στο σώμα της από το τροχαίο αλλά και τον λόγο που μπήκε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη, απάντησε:

«Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”… Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Ξέρετε τι λένε όμως οι περισσότεροι; Ας μην έμπαινε. Μπήκα στο αμάξι γιατί δεν φαινόταν μεθυσμένος, αυτό θα το λέω και θα το βροντοφωνάζω. Πρόσφατα είχα δει ένα άρθρο σε ένα έγκυρο site, που έλεγε ότι στη Λάρισα η τροχαία έκανε αλκοτέστ σε έναν οδηγό και είχε περισσότερη ποσότοτητα απ’ ότι είχε ο Παντελίδης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αυτός ο άνθρωπος παρότι είχε πιει, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αλλά όταν το λέω εγώ, είμαι ψεύτρα».

Μοιράσου το άρθρο!