Lifestyle

23/03/2022 - 08:23

Μίνα Αρναούτη: Η «ανοιξιάτικη» ανάρτησή της

Η νεαρή δημοσιογράφος υποδέχεται την άνοιξη και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter

Τον «ανοιξιάτικο» καιρό σχολίασε έμμεσα με μία ανάρτησή της στο Twitter η Μίνα Αρναούτη.

Η νεαρή δημοσιογράφος που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, από το τροχαίο ατύχημα που είχε και κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, φωτογραφήθηκε καθισμένη στα σκαλιά της εισόδου μίας πολυκατοικίας.
 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μπήκε η άνοιξη λένε», σχολιάζοντας έτσι τον καιρό, ο οποίος, αν και είναι πλέον Μάρτιος, δεν φαίνεται να συμβαδίζει με την εποχή, αλλά θυμίζει ακόμα χειμώνα.

ψδ

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 18 Φλεβάρη, συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής.

Τότε, η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο όχημα μαζί με την Φρόσω Κυριακού και υπέστη σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, έκανε μία ανάρτηση και ξέσπασε στο Facebook σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά από το κοινό.

«6 χρονια συμπληρωνονται απο τοτε που εχασε την ζωη του ενας φιλος.. Ενα κερακι παντα το αναβω σε οποια εκκλησια βρεθω για τον Παντελη και για το μπαμπα μου. Ιδια ηλικια εφυγαν και οι δυο απο τροχαιο ατυχημα. Δεν ηθελα να γραψω τιποτα. Αν δεν γραψω θα δεχτω μηνυματα και σχολια οτι ξεχασα τον Παντελη, αν γραψω θα με βριζουν γιατι επιζητω δημοσιοτητα. Ποια γνωμη να ευχαριστησεις; Ακρη δεν θα βγαλεις ποτε. Αποφασισα να πω κατι αληθινο και ανθρωπινο μετα απο τοσα χρονια οτι εγω αυτη την ιστορια την παντρευτηκα. Με ακολουθει παντου. Οι φημες που βγηκαν ειναι εμποδιο σε πολλα πραγματα στη ζωη μου. Οι φημες ειναι δυνατοτερες απο τις εισαγγελικες αποφασεις, δυστυχως! Πολλοι ακομα παλευουν να πλαναται για παντα στον αερα οτι δεν εξιχνιάστηκε αυτη η υποθεση!!! Η υποθεση αυτη ηταν απ την αρχη ομως καθαρη! Δεν ημουν ποτε κατηγορουμενη! Οποιονδηποτε μπορουν να τον ψαξουν μετα απο μια μηνυση ανα πασα ωρα κ στιγμη.Αυτο δεν σημαινει οτι υπηρξε ποτε ενοχος. Μεσα απ αυτη την ιστορια θελω να πω μονο να μη καταδικαζετε ανθρωπους πισω απο πληκτρολόγια πριν μιλησει η δικαιοσυνη γιατι καταστρεφετε ζωες!!! Ειμαι υπολογη για φημες για το υπολοιπο της ζωης μου χωρις να υπαρχει ψηγμα ενοχης ή βρομικης πραξης στη ζωη μου. Μεχρι κ ροζ βιντεο με εμενα εψαχναν διαφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικοτητα μου .. Δεν βρηκαν ! Ποτε δεν θα ξεχασω την λασπη που μου πεταξαν την στιγμη που υπεφερα εγω κ η μητερα μου. Δεν τους συγχωρω αλλα δεν δεχτηκα ποτε κ μια συγγνωμη και ειδικα απ την οικογενεια Παντελιδη μετα απο 4 εισαγγελικες διαταξεις που με δικαιωσαν! Στις 18 Φεβρουαριου πεθανε ο Παντελης αλλα διαφοροι «σκοτωνατε» κ εμενα καθε μερα επι χρονια.. δεν το ξεχνω!  (Πολλες φορες στις ιστοριες που υπαρχει δημοσιοτητα δεν γνωριζει ο κοσμος το παρασκηνιο.Πολλες φορες μπορει να δωσεις μια αποστομωτική απαντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελως αλλα ταυτοχρονα μπορει να σε κανει μισάνθρωπο ως προς κατι αλλο.. Τι να διαλεξεις;)», έγραψε χαρακτηριστικά

 

protothema.gr

Μοιράσου το άρθρο!