Lifestyle

02/09/2021 - 20:32

Μίνα Αρναούτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του Mad Clip

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Μίνα Αρναούτη το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή τον θάνατο του Mad Clip, που έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο.

 

Το τροχαίο δυστύχημα του 34χρονου τράπερ ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες στην Μίνα Αρναούτη, η οποία ήταν στο αμάξι του Παντελή Παντελίδη όταν σκοτώθηκε το 2016.

 

«Συγκλονιστική η εικόνα του αμαξιού που ανασύρθηκε νεκρός ο Mad Clip.

Σκέφτομαι πόσο πόνο προκάλεσε στους φίλους και συγγενείς του. Όποτε βλέπω ένα αμάξι διαλυμένο από τροχαίο ατύχημα έχω το ίδιο συναίσθημα.

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε ότι το αμάξι είναι ένα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές, με τεχνητά μέλη, λιγότερα εσωτερικά όργανα στο σώμα σας και πιθανότατα την απώλεια της ίδιας της ζωής σας;

Εκείνης της μιας και μοναδικής ζωής που δεν γυρνάει πίσω ποτέ ξανά! Διάβασα ότι έτρεχε με 150χιλ. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μπορεί να είναι ψέμα αλλά σε περίπτωση που ισχύει αυτές οι ταχύτητες είναι για αγωνιστικές πίστες, εκεί που όλοι όσοι παρευρίσκονται έχουν πάρει το ίδιο ρίσκο με εσένα. Τουλάχιστον αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση.

ψ

 

ψχ

Μοιράσου το άρθρο!