Lifestyle

19/12/2021 - 16:15

Ο Μπουράκ Χακί αγαπάει τη Λέσβο....

Η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο Τούρκος ηθοποιός με την Ελλάδα. Τι είναι για τη Λέσβο

Ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε για όσα του λένε οι Έλληνες που τον συναντούν, για το αν διατηρεί σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, Χαρά Παππά και για τον γιο του.

Τι σου λένε οι Έλληνες όταν σε βλέπουν από κοντά;

Με αγαπάνε. Με αγκαλιάζουν, μου μιλάνε, μου δείχνουν τον θαυμασμό τους, το βλέπω στα μάτια τους. Έχω άπειρες αναμνήσεις με Έλληνες. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί με νιώθουν σαν μέλος της οικογένειας τους. Κι αυτό είναι υπέροχο. Τρελαίνομαι που οι Έλληνες είναι τόσο έντονοι και εκδηλωτικοί. Ξέρουν πώς να ζουν - έχω μάθει πολλά από εσάς. Μου αρέσει η φιλοσοφία σας, ότι εργάζεστε για να ζείτε και όχι το αντίθετο. Λατρεύω το ελληνικό φαγητό και γελάω όταν ακούω σε κάποιο τραπέζι που λέτε «πάντο υπάρχει χώρος για γλυκό, όσο κι αν έχουμε φάει!». Από την άλλη, αυτό που με ξένιζε στην αρχή είναι πως οι Ελληνες μιλάνε όλοι την ίδια στιγμή. Στην Τουρκία, όταν μιλάει κάποιος, οι άλλοι ακούν. Αλλά το συνήθισα αυτό.

ω

Ανεβάζεις συχνά στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Η Ελλάδα έχει 1.000 νησιά, οπότε μια ζωή δεν είναι αρκετή για να τα δεις όλα. Σίγουρα από τα αγαπημένα μου είναι η Σαντορίνη. Φέτος που πήγα στη Λέσβο και τη Χίο είδα πως είναι πανέμορφα, πράσινα νησιά και όποιος δεν τα έχει δει, προτείνω να τα επισκεφτεί. Εκεί όλο είναι αυθεντικά.

Πάντα μιλάς με θαυμασμό για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Έχεις αισθανθεί κάποια ενόχληση από Τούρκους εξαιτίας αυτής της αγάπης σου;

Φυσικά, πολλές φορές. Είμαι Τούρκος, αγαπώ τη χώρα μου και τους Τούρκους, αλλά αγαπώ και τους Έλληνες. Ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές που πηγαίνω, μιλάω για την Ελλάδα, τους λέω πως στην ελληνική τηλεόραση προβάλλονται τα τουρκικά σίριαλ με υπότιτλους κι αυτό είναι μια ένδειξη ότι είμαστε αγαπημένοι ως άνθρωποι. Αισθάνομαι δεσμό με εσάς.

Δεσμό διατηρούσες, όμως, και με το μοντέλο Χαρά Παππά, με την οποία δεν είστε πλέον μαζί.

Όταν ξεκίνησε η πανδημία, χωρίσαμε. Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, όταν έπαιζα στην παράσταση Ο κύκλος, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη, στο θέατρο Σταθμός. Ένα βράδυ ο Γιάννης με προσκάλεσε να πάμε στα μπουζούκια, στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα. Εκεί γνώρισα τη Χαρά.

 

Έχετε κρατήσει επαφή;

Μιλάμε σπάνια και σε φιλικό πλαίσιο.

Θα ήθελες να βρεις ξανά μια Ελληνίδα σύντροφο;

Είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος. Αυτά είναι συναισθήματα. Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, ψάχνω-ωραίους ανθρώπους με ωραίες ενέργειες.

 

Έχεις έναν γιο 13 χρόνων, τον Ρουζ- γκιάρ. Ωστόσο, σπάνιο ανεβάζεις φωτογραφίες μαζί του.

Ναι, δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες. Ακόμα και όταν έρχονται άνθρωποι και μου ζητούν να βγούμε μαζί σε μια φωτογραφία, εκείνος κάνει πίσω. Πριν από λίγους μήνες μου ζήτησε να του αγοράσω έναν υπολογιστή. Του απάντησα πως θα το αγοράζαμε σε λίγο καιρό καθώς, ήταν αρκετά ακριβό. Εκείνες τις ημέρες μια εταιρεία μου ζήτησε να βγω μια φωτογραφία με τον γιο μου και το προϊόν τους με πληρωμή, όπως συνηθίζεται να γίνεται με ηθοποιούς. Το πρότεινα αυτό στον γιο μου και εκείνος υπολόγισε πώς θα είχε νωρίτερα τον υπολογιστή και δέχτηκε. Ήταν η μόνη φορά που συμφώνησε να βγάλει φωτογραφία.

Πηγή:ΟΚ

Μοιράσου το άρθρο!