Lifestyle

30/08/2022 - 20:45

Το πολυτελές ξενοδοχείο των Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

Tεpάστια πισίνα, όλο πέτρα, θέα θάλασσα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός από καλοί φίλοι είναι και συνεργάτες αφού μαζί έχουν επενδύσει στη δημιουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας στη μεσσηνιακή Μάνη.

 

 

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αβία της Μάνης και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για στιγμές χαλάρωσης.

Οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους εκεί, ενώ κάθε γωνιά του είναι προσεγμένη με λεπτομέρεια.

Το «Euphoria Studios» είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Με μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στην σκιά του ανυπέρβλητου βουνού, όπου η φυσική του θέση, η εύφορη γη του και η μαγευτική του θέα το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης, εξερεύνησης και εσωτερικής ηρεμίας.

Η δύση του ηλίου δεν στερείται θαυμασμού με κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα βγαλμένη από τα σωθικά του βράχου, απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της φυσικής θέσης του κτήματος.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει πει σχετικά με την επένδυση: «Είχαμε πάρει πριν από αρκετά χρόνια ένα κτήμα στην αρχή της μεσσηνιακής Μάνης, στον Κάμπο. Και προχωρήσαμε σε μια επένδυση. Κάναμε ένα μικρό αγροτοτουριστικό κτήμα. Μπορεί να πηγαίνει κάποιος να ενοικιάσει ένα δωμάτιο, στούντιο, στο σύνολο τους είναι πέντε. Θα έχει την ησυχία του, το μποστάνι του από έξω. Μπορεί να κόψει την ντομάτα του να φάει, ενώ έχει και υπέροχη θέα.

Είναι ένα κτήμα όπου έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο βιολογικό προσανατολισμό του. Δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα στα φυτά, στα λουλούδια και τα μποστάνια μας, δεν χρησιμοποιούμε χημικά. Μόνο νεράκι, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης».

Το χλιδάτο ξενοδοχείο Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

Το Euphoria Studios περιλαμβάνει υδρομασάζ. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

 

 

περισσότερες φωτο στο λογαριασμό του ξενοδοχείου

Μοιράσου το άρθρο!