Lifestyle

21/05/2021 - 19:00

Το ποσό που καλείται να πληρώσει η Μίνα Αρναούτη - Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια Παντελίδη

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κέρδισε την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της Μίνας Αρναούτη. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η ίδια η Μίνα Αρναούτη, η οποία μετά τη δικαστική δικαίωση της οικογένειας Παντελίδη, καλείται να πληρώσει στους γονείς του Σταύρο και Αθηνά και στα δύο του αδέρφια Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο, το ποσό των 2.000 ευρώ.

 

Όπως ανέφερε η Μίνα Αρναούτη λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν μπορεί να πληρώσει τα περίπου 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά. Εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

δ

Μοιράσου το άρθρο!