Lifestyle

08/08/2023 - 18:29

Που είναι σήμερα η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τι κάνει δύο χρόνια μετά τη νίκη της στο MasterChef

Tην Μαργαρίτα Νικολαΐδη πάντα θα την ακολουθεί ο τίτλος της αγαπημένης πρώτης γυναίκας νικήτριας του MasterChef, ακόμη και αν αυτό τον τίτλο φέτος κατέκτησε και η Μαρία Μπέη. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη νίκη της και η ζωή της έχει αλλάξει. Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει είναι η αγάπη της για τον σύντροφό της Χρήστο Καλομοίρη, ένα πολύ γνώριμό μας πρόσωπο από τον διαγωνισμό. Η νέα τους φωτογραφία με μαγιό και φόντο την Καλντέρα είναι ρομαντική αλλά και αστεία ταυτόχρονα.

 

«Αν δεν της κάνω πρόταση γάμου θα με κρεμάσουν από το Σύνταγμα»

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δύο χρόνια μετά τη νίκη της στο MasterChef είδε τη ζωή της να αλλάζει. Κατάφερε να έχει μεν μία μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, αλλά είδε να γίνεται και περιζήτητη λόγω και των επαγγελματικών προτάσεων που δεχόταν. Αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία για να εξελιχθεί στη μαγειρική.

 

Με όνειρο πάντα κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό της εστιατόριο, η Μαργαρίτα αποφάσισε τους τελευταίους μήνες να μετακομίσει στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην Οία, αναλαμβάνοντας το μενού εστιατορίου πολύ γνωστού ξενοδοχείου.

13

Και δεν είναι μόνη της σε αυτό το εγχείρημα, αλλά μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Καλομοίρη ο οποίος είναι pastry chef. Ο Χρήστος είναι πολύ οικείο μας πρόσωπο. Όχι μόνο από τις αναφορές που εκείνη έκανε μέσα στον διαγωνισμό, αλλά και από τη δική του παρουσία στον τελικό. Τότε που είχε πει το αμίμητο πως αν δεν κάνει πρόταση γάμου μετά το παιχνίδι και αν δεν παντρευτεί τη Μαργαρίτα, θα τον κρεμάσουν οι φανς της στο Σύνταγμα.

12

Η Μαργαρίτα βέβαια όταν πήρε τη νίκη είχε πει χαρακτηριστικά: «Χρήστο βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μη μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο. Ράψου, βρες κουστούμι, κούρντισε το μπουζούκι σου κι εγώ θα σε πάρω όταν βγω και ας μη θες».

11

Ο γάμος μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη, αλλά το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Το μαρτυρά και η φωτογραφία που έβγαλαν με μαγιό (αν και η Μαργαρίτα προσπαθεί να κρυφτεί από τον φακό ή μάλλον γελά με όσα κάνει ο Χρήστος) με φόντο τα γαλάζια νερά του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο!