Lifestyle

31/03/2021 - 07:28

«Σμύρνη μου αγαπημένη» Και ο Κρατερός Κατσούλης στα γυρίσματα στη Μυτιλήνη

Η θεατρική παράσταση, την οποία η Μιμή Ντενίση δημιούργησε με μεράκι και πάντα μιλάει γι’ αυτή με αγάπη ετοιμάζεται να γίνει ταινία. Ο λόγος για το «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Στην ταινία, πρόκειται να συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Μυτιλήνη.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην ταινία, συμπεριλαμβάνεται και ο ηθοποιοός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης ο οποίος επιβεβαίωσε την συμμετοχή του, το πρωί της Τρίτης στον «αέρα» της Φωλιάς των Κου Κου».

 

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μεταφέροντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ ανέφερε πως το «Σμύρνη μου αγαπημένη» εκτός από ταινία θα γίνει και σειρά.

«Το cast έχει ολοκληρωθεί και ο Κρατερός έχει κλείσει», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και εξήγησε πως μίλησε με τη Μιμή Ντενίση, η οποία του εξομολογήθηκε πως σκέφτηκαν να γίνουν και κάποιες extra τηλεοπτικές σκηνές εκτός της ταινίας, ώστε να δημιουργηθεί και μια τηλεοπτική σειρά.

Τότε ο Κρατερός Κατσούλης πήρε το λόγο και αποκάλυψε πως σκηνοθέτης θα είναι ο Γρηγόρης Καραντινάκης και επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο cast της «Σμύρνης μου αγαπημένη»: «Το cast σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Δεν ξέρω αν είμαστε σε φάση να ανακοινώσουμε ονόματα επειδή εμπλέκονται και πολλά ονόματα ξένων ηθοποιών. Θέλουν να το οργανώσουν όπως πρέπει. Εμένα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα ξανασυνεργαστούμε. Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που θα βρεθούμε ξανά μαζί».

Μοιράσου το άρθρο!