Lifestyle

07/06/2021 - 07:19

«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Ξεκινάει γυρίσματα η Μιμή Ντενίση στα νησιά μας - Μαζί της στη Χίο η κα Δήμητρα Μουτζούρη

Η Μιμή Ντενίση ξεκινάει γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη ταινία που προβλέπεται να γίνει τεράστια επιτυχία και θα διαφημίσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σε όλο τον κόσμο, «Σμύρνη μου αγαπημένη». Με την συμμετοχή μεγάλων αστέρων του Hollywood (Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Σούζαν Χάμσαϊρ, Ρούπερτ Γκρέιβς) τα γυρίσματα θα διαρκέσουν τρεις μήνες.

Η σπουδαία ηθοποιός το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στη Χίο και πριν ξεκινήσει γυρίσματα συναντήθηκε με ανθρώπους της τέχνης του νησιού και μίλησε στα τοπικά μέσα για την ταινία.

Με πολύ καλή διάθεση έφτασε σε καφετέρια του νησιού παρέα με την φίλη της και σύζυγο του περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, Δήμητρα.

Πέρα από την μεγάλη οικονομική στήριξη που έχει λάβει η κ. Ντενίση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη, η κα. Δήμητρα Μουτζούρη έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό και προσωπικά, ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στα νησιά συμμετέχοντας στην εξεύρεση και επιπλέον οικονομικών πόρων και χορηγών για τις ανάγκες της ταινίας.

Στο σημείο τις υποδέχτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, κατά την διάρκεια της συνέντευξης η κα Ντενίση υπογράμμισε: «Χαίρομαι που είμαι μαζί σας, δεν περίμενα να δω τόσο κόσμο και χαίρομαι που ασχολείστε τόσο πολύ με τη τέχνη αν και το θεωρώ φυσικό για ένα νησί με τέτοιο πολιτισμό.

Αρχικά δεν ήταν στο πρόγραμμα της ταινίας να γυρίσουμε στη Χίο αλλά όταν είδα ότι τα γυρίσματά μας ήταν όλα στη Μυτιλήνη, επειδή έχω έρθει αρκετές φορές στη Χίο, είπα θα ήταν κρίμα και ντροπή σε αυτή την ταινία να μην ήταν το νησί που δέχτηκε το ’22 τους πρόσφυγες και με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου ήρθαμε για γυρίσματα και εδώ. Πρέπει να γίνω νονά της Χίου, όχι πρέσβειρα αλλά νονά ».

 

samos24.gr

Μοιράσου το άρθρο!