Lifestyle

17/08/2022 - 21:35

Σοκάρει η εξομολόγηση της Μίνας Αρναούτη

Μίνα Αρναούτη: Σοκάρει η εξομολόγησή της – “Οι κρίσεις πανικού με έκαναν ότι θα σταματήσει η καρδιά μου, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω…”

Η Μίνα Αρναούτη με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε μία κατάθεση ψυχής.

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή γυναίκα 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα υγείας.

Αυτή την φορά η Μίνα Αρναούτη μέσω της ανάρτησής της αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και πόσο έκαναν την καθημερινότητά της δύσκολη.

 

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω ,ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά. Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου ,γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. ‘Ηταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν , να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν.. !!! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο»

έγραψε η Μίνα Αρναούτη στην ανάρτησή της στο facebook.

Μοιράσου το άρθρο!