Lifestyle

07/10/2023 - 16:32

Το σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο Πλωμάρι (φωτο)

Κυριαρχούν το ξύλο και οι παλιές φωτογραφίες - Το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μπορεί να παραχωρεί σπάνια προσωπικές συνεντεύξεις στις κάμερες και στα media γενικότερα, ωστόσο μέσα από τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης αισθάνεται πιο άνετα να μοιράζεται κομμάτια της ζωής του.

 

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το πατρικό του σπίτι στο Πλωμάρι. Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί, γι' αυτό και το μέρος αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον ίδιο. Εκεί πέρασε κάποιες μέρες από το καλοκαίρι του. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτήριο, στο οποίο κυριαρχεί το ξύλο και παλιές φωτογραφίες.

 

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο Πλωμάρι

«Αποχαιρετώ για άλλη μια φορά το σπίτι που γεννήθηκα και μεγάλωσα…κάθε φορά που επιστρέφω, η χαρά μου είναι μεγάλη …αλλά και μια θλίψη για όλα αυτά που έφυγαν ανεπιστρεπτί… Θλίψη με χαμόγελο πάντα…η ζωή προχωρά, τρέχει κι εγώ χαίρομαι που είμαι καλά και συναντώ εκεί κάθε φορά το παιδάκι της τελευταίας φωτογραφίας…που εξακολουθεί πεισματικά να στέκεται στον τοίχο της τραπεζαρίας και να με περιμένει…», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

 

Δείτε φωτογραφίες :

1

2

3

4

5

6

δ

Μοιράσου το άρθρο!