Lifestyle

14/02/2023 - 07:31

Στη Μυτιλήνη ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Ποιον συνόδευσε;

Στο πλευρό του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Ιάσονα Πιπίνη βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός κ. Ρένος Χαραλαμπίδης στη Μυτιλήνη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επισκέφθηκε τη Λέσβο, καλεσμένος του κ. Πιπίνη και μαζί μετέβησαν στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή. Μάλιστα σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στο νησί, προβάλλοντας το ως ιδανικό προορισμό για τον χειμώνα, συνοδεύοντας τα γραφόμενα του με μια φωτογραφία μαζί με τον κ. Πιπίνη στην προκυμαία της Μυτιλήνης.

«Η Λέσβος τον χειμώνα είναι ένας μαγικός προορισμός, ειδικά αν είσαι καλεσμένος του Ιάσονα Πιπίνη, που σου μιλάει με τόση αγάπη για τον τόπο του!!!», αναφέρει ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Πιπίνη, συνόδευσε τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού στην περιοδεία του που έκανε στην εμπορική αγορά της οδού Ερμού στη Μυτιλήνη και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. Αρκετές φορές μάλιστα, σταμάτησε για να δώσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του.

«Είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας τον αγαπημένο ηθοποιό, αλλά και φίλο μου, κ. Ρένο Χαραλαμπίδη στο νησί μας. Απόλαυσε την φιλοξενία αλλά και τις τοπικές γεύσεις της λεσβιακής γης. Είναι τιμή μας καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Ρένος, να βρίσκονται εδώ και να μεταφέρουν τη μοναδική ομορφιά της Λέσβου σε όλη την Ελλάδα. Ο Ρένος συμφώνησε μαζί μου πως η Λέσβος αποτελεί μαγικό τουριστικό προορισμό και τον χειμώνα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός συνόδευσε τον κ. Πιπίνη και στη Σκάλα Καλλονής, όπου γευμάτισαν, ενώ μαζί πήραν μια γεύση και από τη νυχτερινή ζωή της Μυτιλήνης, συνομιλώντας μάλιστα αρκετές φορές με νέους και νέες.

 

Η ανάρτηση του ηθοποιού:

ψ

Μοιράσου το άρθρο!