Lifestyle

22/03/2024 - 10:50

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», λόγω ξαφνικής ασθένειας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει. Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time.

Όπως αποκάλυψε από τον αέρα του «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Μοιράσου το άρθρο!