Lifestyle

28/11/2018 - 06:46

Τελείωσε το ταξίδι της δική μας Στρατούλας Χιώτη στο "The Voice"

&n

bsp;

Το όμορφο ταξίδι της δικής μας Στρατούλα Χιώτη στο τάλεντ σόου "The Voice" που προβάλει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ  τελείωσε χθες βράδυ καθώς δεν κατάφερε να περάσει τη δοκιμασία  του 1ου Knockout.

Η Στρατούλα Χιώτη ερμήνευσε με εξαιρετικό τρόπο το τραγούδι "Πρόσωπα" του Σταμάτη Σπανουδάκη και είχε ανταγωνιστές τους  Αντώνη Αθανασίου (τραγούδησε "Δημοσθένους Λέξη"  και Μάριο Καπηλιδη (τραγούδησε "Για που το βάλες καρδιά μου")

Και τα 3 άτομα ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και έπρεπε να περάσει ο ένας από τους τρεις. Τελικά ο Κωστής Μαραβέγιας θεώρησε καλύτερη την ερμηνεία του Μάριου Καπηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Στρατούλα Χιώτη είχε περάσει με επιτυχία την πρώτη φάση (επιλογής) και την φάση των battles.

Όπως και να χει κατά γενική ομολογία η Στρατούλα Χιώτη είναι μία από τις καλύτερες φωνές που πέρασε από το τάλεντ σόου , καλή συνέχεια και κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στα όνειρά της.

Η Στρατούλα Χιώτη  είναι 32 ετών κατοικεί στο Κάτω Τρίτος και είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού 15 μηνών. Σε δηλώσεις της σε τοπική εφημερίδα είχε αναφέρει: «Δεν φαντάζομαι ότι θα φθάσω μέχρι τον τελικό. Δεν είναι ανταγωνιστικός ο σκοπός της συμμετοχής  μου, δεν πετάω στα σύννεφα. Πήρα μέρος στο διαγωνισμό για την εμπειρία, θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή στο διαγωνισμό, να μάθω πράγματα, να το διασκεδάσω και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει. Προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου, αγαπώ τον τόπο μου και δύσκολα θα έκανα μια επιλογή να φύγω από το νησί»

Το 2005 είχε παρακολουθήσει μαθήματα Κεραμικής στην Αγιάσο και είναι μέλος του Αναγνωστήριου Αγιάσου. Έχει ιδιαίτερο δεσμό με την Αγιάσο και τη σκηνοθέτη Μαρία Αϊβαλιώτου. Την Στρατούλα Χιώτη την έχουμε γνωρίσει και ως παρουσιάστρια στο TEDx Lesvos αλλά και από live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά του νησιού με την μπάντα της.

 

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή ερμηνεία της :

 

 

Μοιράσου το άρθρο!