Lifestyle

30/09/2021 - 07:01

Το τερμάτισε η Μαριάνθη από τη Μυτιλήνη... "Μένεις κανείς Ακρόπολη; Τι χρώμα έχει;"

Στο βιογραφικό της η Μαριάνθη λέει ότι κατάγεται από τη Μυτιλήνη και όχι από τον... Άρη. Μα να μην ξέρει τίποτα για την Ακρόπολη;

The Bachelor: Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο νέο επεισόδιο του The Bachelor 2,  (Τετάρτη 29/9, 22:00 στον Alpha) αυτή τη φορά όμως δεν έχει να κάνει με «μαλλιοτραβήγματα», προσβολές και κακίες μεταξύ των κοριτσιών. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με γνώσεις και ιστορία τομέα στον οποίο η Μαριάνθη πάτωσε!  (Η Μαριάνθη που στο πρώτο επεισόδιο πρόσφερε ούζου και έκανε λόγο για κασμάδες...)

Και όχι κάποιες ειδικές γνώσεις αλλά για το σημαντικότερο μνημείο του Παγκόσμιου πολιτισμού, την Ακρόπολη φυσικά.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς επιλέγει τη Μαριάνθη για το επόμενο ραντεβού, και αποφασίζει να πάρει την Μυτιληνιά κοπέλα για μια βόλτα στην Αθήνα με το αυτοκίνητο.

Τι ο ήθελες ο καψερός; Με τα όσα «μαργαριτάρια» άκουσε από το στόμα της μάλλον θα προτιμούσε να αρχίσει να τρέχει! Ερωτήσεις του στυλ «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Πορτοκαλί;» και «Μένει κανένας εκεί; Ο Παρθενώνας έχει παράθυρα;» έκαναν τον Παππά να «παγώσει» και να έρθει σε δύσκολη θέση με όσα άκουσα.

Εκείνος τελικά προσπάθησε να το διαχειριστεί ψύχραιμα και να συνεχίσει τη βόλτα του με τη Μαριάνθη, ωστόσο οι «ρουκέτες» από εκείνη συνεχίστηκαν και με άλλα θέματα.

Την ίδια ώρα η Έλενα αναρωτιέται τι πηγαίνει στραβά, νοιώθοντας ότι ο Αλέξης την αγνοεί.

 

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί με την περίληψη επεισοδίου της Τετάρτης:

sportime.gr

Μοιράσου το άρθρο!