Λήμνος

16/06/2012 - 18:32

H Τασούλα και ο Κίστος της Vodafone στη Λήμνο

yle="text-align:justify;">

up date 18/06/2012

Για το ερχόμενο σαββατοκύριακο «μετατεθήκαν» τα γυρίσματα   του τηλεοπτικού σποτ της VODAFONE στη Λήμνο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ! Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες μέρες στο νησί θα δημιουργούσαν προβλήματα στο συνεργείο και τους πρωταγωνιστές του σποτ και έτσι  οι συντελεστές της εταιρίας αποφάσισαν  να ματαιωθούν τα γυρίσματα! 

---------------------------------

Από Δεύτερα 18/06/2012 η Τασούλα (Μαρία Διακοπαναγιώτου) και ο Κίτσος (Νίκος Ορφανός) της γνωστής διαφήμισης της Vodafone  θα είναι στη Λήμνο. Αιτία η συνέχεια της γνωστής διαφήμισης που θα γυριστεί στο συγκεκριμένο νησί του Βορείου Αιγαίου.

Στο νησί βρίσκονται από σήμερα στελέχη της διαφημιστικής εταιρείας και της  Vodafone  για να να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ανησυχία προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο και ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στα γυρίσματα.

Για  τα γυρίσματα  έχουν επιλέγει  6 περιοχές  της Λήμνου και αναμένεται να διαρκέσουν 3 ημέρες.

 Οι περιοχές έχουν επιλεχθεί με βάση τη μοναδικότητα του τοπίου και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στις Αμμοθίνες στο Γομάτι, στην Παναγιά την Κακαβιώτισσα και σε άλλη βραχώδη περιοχή του Κάκαβου, καθώς και στη Χορταρόλιμνη και την Αλυκή στο Κοντοπούλι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι των γυρισμάτων υποστήριζαν πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό και δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι αυτά τα τοπία βρίσκονται στη Λήμνο. Αυτό που επιθυμούν οι φορείς του νησιού, είναι να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το νησί, ώστε, έστω και εμμέσως, να γίνει μια σωστή διαφήμιση για τη Λήμνο.

Μοιράσου το άρθρο!