Λήμνος

08/05/2014 - 21:59

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λήμνου

style="text-align: justify;"> 
Ο Δήμος Λήμνου  ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα :
ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρ.2 άρθρο 5 του Ν. 2527/1997, 10 θέσεις, 2 μήνες
ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων έργων (εκσκαφέας-φορτωτής)  Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Β' τάξης Γ'. 1 θέση, 2 μήνες 
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Διαμορφωτής Γαιών-Γκρέϊντερ Ομάδας Ζ', τάξης Γ) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης υεχνικών έργων ομάδας Ζ', τάξης Γ'. 1 θέση 2 μήνες.
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2. Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων όπως αναφέρεται παραπάνω. 3• Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα δικαιολογητικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο πρωτόκολλο του Δήμου Λήμνου στην Μύρινα Λήμνου μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών ( μέχρι και 12-05-2014) από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου. Αρμόδια για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η υπάλληλος κ. Φωτεινή Μαρή.
 
dikaiologitika.gr

Μοιράσου το άρθρο!