Λήμνος

11/03/2015 - 14:36

2η Λημνιακή Σκυταλοδρομία Ζωής

Ο

Οργανισμός Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Δια βίου Μάθησης και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, τον Σύλλογο Αιμοδοτών Λήμνου, με τη φιλική συμμετοχή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, πραγματοποιούν την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μυρίνας, αγώνα σκυταλοδρομίας πέντε ηλικιών, με την ονομασία «2η ΛΗΜΝΙΑΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ» και χαρακτηριστικό τίτλο «ξαναΤΡΕΧΟΥΜ’ ΠΑΙΔΕΛΙΑ Μ’ ξαναΤΡΕΧΟΥΜ’».

Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας από 8 έως 100 ετών να δημιουργήσουν ομάδες πέντε ατόμων και να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή. Η εκδήλωση αυτή έχει κοινωνικό χαρακτήρα, όπως επίσης και η αιμοδοσία  που θα διεξαχθεί τις προηγούμενες μέρες, 12,13 και 14 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια του  αγώνα θα διεξαχθούν παιδικά παιχνίδια που θα διοργανώσουν το τμήμα Στίβου της ΑΕΛ σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Σε αυτά θα συμμετάσχουν το τμήμα ΑΜΕΑ της ΑΕΛ και παιδιά ηλικίας 5 έως 8 χρόνων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, τα παιδικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.limnos.gov.gr, και στο Facebook: Στιβος Α.Ε.Λημνου. Οι εγγραφές θα γίνονται  την ημέρα του Αγώνα από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας.

Μοιράσου το άρθρο!