Λήμνος

04/05/2015 - 17:29

3ο Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Λήμνου 2015

 
Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, με την υποστήριξη του Γυμνασίου Μύρινας και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, πραγματοποιούν την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11:30, στη Μύρινα, τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Λήμνου 2015. 
 
Η διοργάνωση επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά με στόχο να καθιερωθεί ως ένα αθλητικό γεγονός που θα δίνει στους κατοίκους της Λήμνου τη δυνατότητα να συνδυάσουν άθληση και ψυχαγωγία.  
 
Σημεία εκκίνησης και διαδρομές:
 
Κατηγορία α) Μίνι Παμπαίδες- Μίνι Παγκορασίδες,  μαθητές-τριες 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικού, γεννημένοι τα έτη 2006, 2005, 2004. Η εκκίνηση θα δοθεί 1000 μέτρα από το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας μετά την γέφυρα προς στάδιο στη περιοχή «Κεραμιδαριά». 
                                                                                                                             
Κατηγορία β) Παμπαίδων - Παγκορασίδων, μαθητές-τριες 6ης Δημοτικού και μαθητές-τριες Γυμνασίου, γεννημένοι τα έτη 2003, 2002, 2001, 2000. 
Η εκκίνηση θα δοθεί 2900 μέτρα από το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας στην αρχή του  χωματόδρομου από τη ΔΕΗ προς το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας. 
 
Κατηγορία γ) Παίδες-Κορασίδες και Έφηβοι- Νεανίδες, μαθητές-τριες Λυκείου γεννημένοι τα έτη 1999, 1998, 1997 και 1996. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά στο Γυμνάσιο Μυρίνας για διαδρομή 5600 μέτρα.
 
Κατηγορία δ) Άνδρες – Γυναίκες γεννημένοι τα έτη 1995 και μεγαλύτεροι/ες. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά στο Γυμνάσιο Μυρίνας για διαδρομή 5600 μέτρα.
 
3. Σημείο Τερματισμού: όλες οι κατηγορίες θα τερματίσουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυρίνας εισερχόμενοι από την Βόρεια είσοδο και διανύοντας 200 μέτρα μέσα στο Στάδιο.
 
Δικαίωμα Συμμετοχής στους αγώνες έχουν: 
Όλοι οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των Σωματείων-μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν το δελτίο αθλητικής τους ιδιότητας, θεωρημένο ιατρικά σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών. Όλοι οι αθλητές -τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στο αγώνισμα της κατηγορίας τους.
Ανεξάρτητοι αθλητές-τριες που θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα (η διαβατήριο), για εξακρίβωση της ημερομηνίας γέννησής τους. 
Για τους ανήλικους αθλητές-τριες (κάτω των 18 ετών), απαιτείται συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα.
 
Για την κατηγορία α) Μίνι Παμπαίδες- Μίνι Παγκορασίδες,  μαθητές-τριες 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικού, γεννημένοι-ες τα έτη 2006, 2005, 2004 δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα μικρά παιδιά στον αγώνα εκτός συναγωνισμού. 
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών-τριων θα παραλαμβάνονται από τις σχολικές μονάδες, από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου  www.limos.gov.gr  και από fb: Στιβος Α.Ε.Λημνος. Οι δηλώσεις παραδίδονται στη γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί από τις 09:30 ως 11:00 την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στον χώρο του Γυμνασίου Μυρίνας.
 
 Η μετακίνηση των αθλητών-τριων των κατηγοριών α) και β) από το Γυμνάσιο Μυρίνας στα σημεία εκκίνησης θα γίνει με ευθύνη της διοργάνωσης όπως επίσης θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στη Μύρινα μετά το πέρας των απονομών.
 
Οι απονομές θα γίνουν στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μύρινας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες στην προκήρυξη του αγώνα στο www.limnos.gov.gr.

Μοιράσου το άρθρο!