Λήμνος

17/08/2013 - 21:57

7 τραγούδια θα σου πω

Τ

ην Δευτέρα 19 Αυγούστου και στις 20.30 το βράδυ στο μετόχι της Μητρόπολης στην περιοχή Καρπασίου, θα πραγματοποιηθεί μια μουσική βραδιά με δύο βιολιά, ένα πιάνο και μία φωνή. Ο δοκιμασμένος αυτός χώρος έχει αποδειχτεί περιβάλλον μαγικό, ατμόσφαιρα ιδανική για εκδηλώσεις που απαιτούν λιτότητα και προστασία από τους ήχους της καθημερινής μας ζωής.

Την εκδήλωση που διοργανώνει ο Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου  και υποστηρίζει  η επίτιμη προξενική αντιπροσωπεία της Ιταλίας στη Λήμνο και έχει τίτλο 

7 τραγούδια θα σου πω… θα παρουσιάσουν τέσσερις κυρίες από τρείς χώρες, οι οποίες θα ερμηνεύσουν από 7 τραγούδια της χώρας τους, ως επί το πλείστον έργα γραμμένα για τον κινηματογράφο.

Η Λιλιάνα Αμαντέι από την Ιταλία στο βιολί, η Έντα Αϋμεργκέν από την Τουρκία στο βιολί, η Δέσποινα Κελλάρη από την Ελλάδα στο πιάνο και η Στελλα Κελλάρη από την Ελλάδα στο τραγούδι, θα μας ταξιδέψουν εκεί - στη μουσική - όπου οι άνθρωποι συναντιόντουσαν χωρίς έχθρες και διαμάχες, και αναγνώριζαν τα χαρακτηριστικά που τους ένωναν και τους ενώνουν ακόμα.

 

Συντονισμός και καλλιτεχνική επιμέλεια: Θωμάς Σφούνης, Κώστας Δώρας

Ηχητική κάλυψη και Φωτισμός: Θύμιος Γουδέλλης

 

Μοιράσου το άρθρο!