Λήμνος

17/08/2015 - 10:22

Decibel !!! συλλήψεων στη Λήμνο

Χθες (16-08-2015) στη Μύρινα της Λήμνου, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, τρεις (3) ημεδαποί (δύο άντρες και μία γυναίκα), ηλικίας 29, 46 και 42 ετών, για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πιο συγκεκριμένα:

•    Σε κατάστημα, στο οποίο υπεύθυνος για τη λειτουργία ήταν ο 29χρονος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα άνευ αδείας αρμόδιας Αρχής, ενώ η ένταση της μουσικής, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. Επίσης, δεν είχε τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο του καταστήματος, πινακίδα απαγόρευσης κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών σε ανηλίκους.
•    Σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 42χρονης, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχε τεθεί σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, άνευ αδείας αρμόδιας Αρχής και σε ώρες κοινής ησυχίας, ενώ η ένταση της μουσικής, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. Επίσης, στο ανωτέρω κατάστημα, απασχολούνταν ως υπάλληλοι δύο ημεδαποί, χωρίς να υπάρχει αναρτημένη και θεωρημένη από την αρμόδια Αρχή, κατάσταση απασχολούμενων ατόμων σε αυτό.
•    Σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 46χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχε τεθεί σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με την ένταση της μουσικής, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, να υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
 

Μοιράσου το άρθρο!