Λήμνος

08/07/2015 - 16:55

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από Ρωσία-Ιταλία στο Δήμαρχο Λήμνου

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δέχθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου, στο Δημαρχείο, αντιπροσωπεία από τη Ρωσία και την Ιταλία που βρίσκεται στη Λήμνο για τις διήμερες εκδηλώσεις Αναβίωσης των Αγώνων του Αρχαίου Πεντάθλου, οι οποίες πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο.

Τους αγώνες διοργανώνει το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας Λήμνου και με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου, της επίτιμης προξενικής αρχής της Ιταλίας στη Λήμνο, της ΕΛΜΕ Λήμνου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, αρκετών φορέων και ιδιωτών του νησιού μας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, συμμετείχαν η κ. Τατιάνα Σίποβα, Διευθύντρια Σχολικής Επιτροπής στην πόλη του Μπελορέτσενσκ, η οποία συνοδεύει αποστολή 14 μαθητών από τη Ρωσία, ο κ. Γεννάδιος Αντρέγεβιτς, Πρόεδρος των παλαίμαχων στρατιωτικών, ο κ. Τζάνι Μπότα, Πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Λένο της Ιταλίας, η κ. Χαριτίνη Φωτοπούλου, Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, ο κ. Στρατής Βουλαλάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου και ο κ. Κωνσταντίνος Δώρας, προξενικός εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Λήμνο και ο κ. Νίκος Καρύδης, προπονητής στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας και είχε μία εγκάρδια συζήτηση μαζί τους, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή δώρων.

 

Μοιράσου το άρθρο!