Λήμνος

24/03/2014 - 20:11

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Λήμνο

Τ

ην Λήμνο επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, παραμένοντας στο νησί μέχρι και σήμερα το πρωί. Στην διάρκεια της παραμονής του εκεί πραγματοποίησε σειρά επαφών με φορείς και επισκέψεις σε χωριά του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά μέσα, μιλώντας για τις δράσεις της Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκαν για τη Λήμνο, αναπτύσσοντας παράλληλα τον προγραμματισμό έργων και παρεμβάσεων ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου, με άξονα τη Λήμνο.

Ο κ. Γιακαλής συμμετείχε και σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κοντοπούλι με τους αγρότες, για το μείζον ζήτημα του νησιού, που δεν είναι άλλο από τον υπερπληθυσμό των αγριοκούνελων. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε εκτενώς για τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για την διαχείριση του προβλήματος, με τους αγρότες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι τους παρουσιάζεται μία συντονισμένη προσπάθεια για να δοθεί λύση στο χρόνιο ετούτο πρόβλημα.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης βρίσκεται στην Ικαρία, έχοντας προγραμματισμένη νέα σειρά επαφών με φορείς της Περιφερειακής Ενότητας και αύριο Τρίτη θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στους Φούρνους.

Μοιράσου το άρθρο!