Λήμνος

13/11/2015 - 08:26

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στη Λήμνο

Ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μύρινας, για αγνοούμενο 43χρονο υποβρύχιο αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λήμνου.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 43χρονος είχε μετέβη για τη διενέργεια υποβρύχιας αλιείας χθες το πρωί και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή, από ξηράς, περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και η εθελοντική ομάδα διάσωσης “ΛΕΦΕΔ”, δια θαλάσσης, ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τέσσερα (04) αλιευτικά σκάφη ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο SUPER PUMA καθώς και δύο (02) ιδιώτες δύτες.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες εντοπίστηκε στην περιοχή ερευνών, το σκάφος του 43χρονου και σε μικρή απόσταση από αυτό, ο σημαντήρας υποβρύχιας αλιείας. Οι έρευνες συνεχίζονται , ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

 

 

 

up date 24/11/2015

Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία είχε ανασυρθεί την 22/11/2015 από απόκρημνο σημείο της παραλίας “ΠΕΤΡΩΤΩΝ” Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για 44χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λήμνου για υποβρύχια αλιεία πρωινές ώρες της 12/11/2015 και έκτοτε αγνοείτο.

Μοιράσου το άρθρο!