Λήμνος

22/12/2014 - 10:42

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Λήμνου

Σε κλίμα αγάπης και ζεστασιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου και το Μουσικό Εργαστήρι Μούδρου, στο χώρο φιλοξενίας των ηλικιωμένων, στα Καμίνια.

Οι μελωδίες της ορχήστρας των παιδιών, της χορωδίας των ενηλίκων και της μικτής ορχήστρας του Μουσικού Εργαστηρίου Μούδρου, με τη συμμετοχή στη λύρα του Χρήστου Βαλασίδη και του Τάσου Νηστευτόπουλου, δημιούργησαν μία ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, προσφέροντας χαρά στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ.

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έκανε η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κ. Μαγδαληνή Τούφου- Σαράντη, ενώ παρόντες σε αυτήν ήταν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Σαρρής, ο πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «Η Λήμνος διεκδικεί», κ. Δημήτρης Μπουλώτης, η πρώην Δήμαρχος και πρώην πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κ. Δέσποινα Βογδάνου Κωνστάντιου, η οποία είχε και την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του ΚΗΦΗ και οι πρόεδροι της τοπικής κοινότητας Καμινίων κ. Αναστασία Καλαθά, της τοπικής κοινότητας Ρουσσοπουλίου κ. Γεώργιος Στενός και της τοπικής κοινότητας Σκανδάλης κ. Φωτεινή Κουκούλα.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει το ΚΗΦΗ από το Δημοτικό Συμβούλιο και έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές που έρχονται.

Η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κ. Μαγδαληνή Τούφου-Σαράντη επεσήμανε ότι «μπορούμε να πάμε όχι μόνο ένα βήμα παραπέρα αλλά πολλά βήματα» δίνοντας έμφαση στο σκοπό της λειτουργίας του ΚΗΦΗ, μετά και την τρίμηνη παράταση του προγράμματος έως το Σεπτέμβριο του 2015, καθώς και τη σημασία που αυτό έχει, «για τους ανθρώπους αυτούς, τις 15 ψυχές, γιαγιάδες και παππούδες. που σε καθημερινή βάση έρχονται εδώ, βρίσκουν ζεστασιά, βρίσκουν συντροφιά, βρίσκουν κάτι για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους». Επίσης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ ευχαρίστησε το προσωπικό εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την προσφορά χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών δώρων στον Δήμαρχο και την κ. Βογδάνου- Κωνστάντιου.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!