Λήμνος

25/07/2012 - 12:02

Λήμνος: πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για την Οικονομική Κρίση

Τ

ην Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 11.00 πμ – 14.00 μμ, στο ΕΠΑΛ Μύρινας, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο -προς Γενικό Πληθυσμό- με τίτλο Χρηματοπιστωτικό σύστημα & Οικονομική Κρίση και εισηγητή τον κ. Ανδρέα Ανδρικόπουλο, Λέκτορας ΤΔΕ-ΠΑ. Η συμμετοχή του κοινού ήταν σημαντική και το επίπεδο των συμμετεχόντων, υψηλό, το οποίο φάνηκε, μετά το πέρας των διαλέξεων της κάθε ημέρας, όπου ακλουθούσε συζήτηση-απορίες.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης “Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου” και ειδικότερα, της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες» και έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική  εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων- χωρίς κόστος συμμετοχής, θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2012, με δύο σεμινάρια με πιο εξειδικευμένα θέματα που θα αφορούν τα Στελέχη Επιχειρήσεων-Επιχειρηματίες και τα Στελέχη Αυτοδιοίκησης. Ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων, θα υλοποιηθεί μέσα στο 2012 και θα αποτελείται από τουλάχιστον τρία σεμινάρια προς: α. Γενικό Πληθυσμό, β. Στελέχη Επιχειρήσεων-Επιχειρηματίες και γ. Στελέχη Αυτοδιοίκησης.

Προτάσεις σχετικά με ανάγκες κατάρτισης- θέματα για μελλοντικά σεμινάρια και διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο email pns4@aegean.gr.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του catering (τοπικές επιχειρήσεις): ΑΦΟΙ Κουκουλήθρα για την προσφορά σε αναψυκτικά και την Αρτοποιεία –Ζαχαροπλαστική Σαρικλή Γ. που προσέφερε αρτοσκευάσματα για τα διαλείμματα  του σεμιναρίου.

Μοιράσου το άρθρο!