Λήμνος

10/12/2015 - 10:05

Μαθητής πουλούσε χασίς σε σχολείο της Λήμνου

Σε συλλήψεις και προσαγωγές 3 ατόμων προχώρησε εχθές η Αστυνομία της Λήμνου, όταν ενημερώθηκαν από Διευθυντή Λυκείου της ανατολική Λήμνου πως στο σχολείο πραγματοποιείται διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, μαθητές γνωστοποίησαν σε καθηγητή τους πως ανάμεσα στους συμμαθητές τους υπάρχει παιδί που διακινεί χασίς, προσεγγίζοντάς τους και παρακινώντας τους να δοκιμάσουν. Έτσι κατόπιν συνεννόησης με το Διευθυντή, μαθητής της 3ης Λυκείου προσέγγισε τον έφηβο – διακινητή της 1ης Λυκείου ζητώντας του να τον προμηθεύσει με τη ναρκωτική ουσία.

Αφού ολοκληρώθηκε η δοσοληψία έναντι του ποσού των 5€, επενέβη ο Διευθυντής ο οποίος παράλληλα κάλεσε και την αστυνομία η οποία προχώρησε σε σύλληψη του μαθητή-διακινητή αλλά και του μαθητή που πραγματοποίησε την αγορά. Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του μαθητή βρέθηκε ποσότητα 2,26 γρ.

Η αστυνομία συνέλαβε και τον πατέρα του ανήλικού διακινητή με την κατηγορία της παραμέληση. Τέλος, με εντολή του εισαγγελέα ο μαθητής που «αγόρασε» το χασίς αφέθηκε ελεύθερος ενώ για τους άλλους δύο ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

 

πηγή limnosfm100.gr / Παναγιώτης Σκαπέτης

 

 

up date ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Χθες (09-12-2015) το απόγευμα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Μούδρου στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 15 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή, οι δύο ανήλικοι προέβηκαν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Πιο συγκεκριμένα, ο 15χρονος πώλησε στον 17χρονο μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 15χρονου, βρέθηκε μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), βάρους 2,26 γραμμαρίων.
Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.
 


 

Μοιράσου το άρθρο!