Λήμνος

10/05/2015 - 19:31

Με επιτυχία ο 3ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου Λήμνου - Αποτελέσματα

Μ

ε μεγάλη επιτυχια και την ενθουσιώδη συμμετοχή μικρών και μεγάλων διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 10 Μαΐου, ο 3ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου Λήμνου, μία διοργάνωση του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου και του τμήματος στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, με την υποστήριξη του Γυμνασίου Μύρινας και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου.

 

Παρόντες στη διοργάνωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μοσχάκης, ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ κ. Νίκος Μαρινάκης και ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου κ. Στυλιανός Κουμαράς, ενώ το συντονισμό του αγώνα είχε ο προπονητής στίβου της Α.Ε.Λ. κ. Νίκος Καρύδης.

 

Ο αγώνας περιελάμβανε τέσσερις κατηγορίες συμμετεχόντων:

α) Μίνι Παμπαίδες- Μίνι Παγκορασίδες, μαθητές-τριες 3ης, 4ης και 5ης Δημοτικού, γεννημένοι τα έτη 2006, 2005, 2004. Η εκκίνηση θα δοθεί 1000 μέτρα από το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας μετά την γέφυρα προς στάδιο στη περιοχή «Κεραμιδαριά».

β) Παμπαίδων - Παγκορασίδων, μαθητές-τριες 6ης Δημοτικού και μαθητές-τριες Γυμνασίου, γεννημένοι τα έτη 2003, 2002, 2001, 2000. 
Η εκκίνηση θα δοθεί 2900 μέτρα από το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας στην αρχή του χωματόδρομου από τη ΔΕΗ προς το Δημοτικό στάδιο Μυρίνας.

γ) Παίδες-Κορασίδες και Έφηβοι- Νεανίδες, μαθητές-τριες Λυκείου γεννημένοι τα έτη 1999, 1998, 1997 και 1996. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά στο Γυμνάσιο Μυρίνας για διαδρομή 5600 μέτρα.

δ) Άνδρες – Γυναίκες γεννημένοι τα έτη 1995 και μεγαλύτεροι/ες. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά στο Γυμνάσιο Μυρίνας για διαδρομή 5600 μέτρα.

 

Συνολικά συμμετείχαν 130 άτομα, ενώ αξιοσημείωτη είναι για άλλη μία φορά η πολύτιμη προσφορά των εθελοντών, ο αριθμός των οποίων ανήλθε σε 25.

Οι αθλητές που τερμάτισαν πρώτοι στην κατηγορία τους και ανέβηκαν στο βάθρο είναι οι εξής:

 

Μίνι Παμπαίδες

1ος  Αλέξανδρος Καζόλης

2ος Κωνσταντίνος Παπακανάκης

3ος Λευτέρης Αρβανιτίδης

 

Μίνι Παγκορασίδες

1η Θεοδώρα Πινάκη

2η Άννα Καραγιάννη

3η Μαγδαληνή Παπαθανασίου

 

Παμπαίδων

1ος Δημήτρης Μωυσής

2ος Γιώργος Μήτρε

3ος Δημοσθένης Χρυσοχού

 

Παγκορασίδων

1ες Ελένη Μωραΐτη- Βασιλική Παπακανάκη

2η Αθηνά Αντωνοπούλου

3η Αριστέα Σιάχου

 

Παίδες-Έφηβοι

1ος Γιώργος Μαγδανής

2ος Νίκος Τζάνερος

3ος Νίκος Γιαννακόπουλος

 

Στην κατηγορία Κορασίδες-Νεάνιδες δεν υπήρξε καμία συμμετοχή

 

Άνδρες

1ος Δήμος Τράνταλος

2ος Θανάσης Κυριάκος

3ος Παναγιώτης Απότσος

 

Γυναίκες

1η Μαρία Καρπίδα

2η Αγγελική Τσαλαμπούνη

3η Άσπα Λασκαρίδου

 

Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί και συγχαίρει τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους γιατρούς, τους  υπαλλήλους του Δήμου Λήμνου, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και  όλα τα μέσα ενημέρωσης που βοήθησαν  στην προβολή και συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!