Λήμνος

13/11/2015 - 06:24

Ο Δήμος Λήμνου στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Άνοιξε χθες, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, τις πύλες της η 31η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη. Ο Δήμος Λήμνου συμμετέχει φέτος στην έκθεση με δικό του περίπτερο , με στόχο τη δημιουργία νέων σχέσεων με παράγοντες της τουριστικής αγοράς,  την ενίσχυση της τουριστικής προβολής και την παρουσίαση των προϊόντων του νησιού στο κοινό της μεγάλης αυτής εκθεσιακής διοργάνωσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου.

Παρόντες στο περίπτερο 13 stand 15 της Philoxenia ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Σαράντης Πανταζής, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική κ. Δημήτρης Σφενδύλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κ. Χρυσόστομος Ψάρρας , ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λήμνου κ. Δημήτρης Ματζάρης, ο κ. Κώστας Κατενίδης, μέλος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περ. Μούδρου, κ. Νίκος Στενός.

Σήμερα και αύριο, οι εκπρόσωποι της Λήμνου πραγματοποιούν συναντήσεις με παράγοντες της τουριστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Σάββατο και την Κυριακή , 14 και 15 Νοεμβρίου, ημέρες κατά τις οποίες η έκθεση είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό, οι επισκέπτες της Philoxenia θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το τουριστικό προϊόν του νησιού, τα παραδοσιακά προϊόντα του,  αλλά και να κάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στην κουζίνα της Λήμνου, μέσα από ένα πλούσιο μπουφέ και δημιουργίες του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου και του Taste Lemnos.

Παράλληλα, η Λήμνος θα δώσει το «παρών» στη Philoxenia, μέσα από τα τραγούδια και τους χορούς της, που θα παρουσιάσουν οι Σύλλογοι Λημνιών Θεσσαλονίκης και Καβάλας.

Το πρόγραμμα του Δήμου Λήμνου:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Ημερομηνία: 12 – 15 Νοεμβρίου 2015
Διάρκεια: 4 ημέρες (Πέμπτη-Κυριακή)

Μοιράσου το άρθρο!