Λήμνος

12/07/2016 - 17:58

Ο Χ. Αθανασίου στη Λήμνο με τη δράση «Κανένας στο περιθώριο»

yle="text-align: justify;">Συνεχίζεται η δράση της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο» στο Νομό Λέσβου, που έχει συγκροτηθεί και αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Τομεάρχη Εσωτερικών, βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λήμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Χριστοφιδέλλη καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Λήμνου, πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους δομών κοινωνικής αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στη Λήμνο.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, συναντήθηκαν  με τους υπεύθυνους, τους εθελοντές και τους ωφελούμενους του Επαρχιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Οι Ορίζοντες» και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου «Πολιόχνη», με σκοπό την γνωριμία και την πληρέστερη ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις δυνατότητες επέκτασης των δράσεών τους.
 
 
Για τη δράση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής: “Μέσα από τη δράση αυτή στόχος μας είναι η ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, η ανάπτυξη συνεργασίας και η ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Η Νέα Δημοκρατία σέβεται κάθε συμπολίτη μας και αγκαλιάζει τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο τους. Όπως τόνισε και ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας των δομών αυτών με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.“
 

Μοιράσου το άρθρο!