Λήμνος

02/07/2012 - 00:49

Ο N. Γιακαλής στη Λήμνο

yle="text-align:justify;">Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής επισκέφτηκε τη Λήμνο από  την Παρασκευή 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 1 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού  Συμβούλου Σάββα Βαρελτζή,  είχε σειρά συναντήσεων  με προϊσταμένους των Τμημάτων  της Π.Ε. Λήμνου όπου και  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Δήμαρχο Λήμνου  και  υπηρεσιακούς  παράγοντες του Δήμου  και της Π.Ε. Λήμνου όπου  και επικαιροποιήθηκαν οι διεργασίες  κατασκευής ορισμένων έργων  και συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε συνάντηση στην Ατσική με αγρότες της Λήμνου όπου συζητήθηκαν τα  προβλήματά τους καθώς και η πορεία διαχείρισης των αγριοκούνελων, όπως είχε  αποφασιστεί σε  προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το απόγευμα του Σαββάτου  κήρυξε την έναρξη της  ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος  Ιαματικών Πηγών Ελλάδος σε συνεργασία  με το Δήμο Λήμνου με θέμα «Ιαματικός Τουρισμός- Θερμαλισμός Υγείας και Ευεξίας».  

 

Μοιράσου το άρθρο!