Λήμνος

09/10/2012 - 13:26

O Πάνος Καμμένος στη Λήμνο

O Πάνος Καμμένος στη Λήμνο

 

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε εχθές τη Λήμνο με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Λήμνου, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Αιγαίου και νήσων Σπύρο Γαληνό τέως βουλευτή, τον διευθυντή του γραφείου της βουλής τέως βουλευτή Γιαννέλη Γιάννη και τους πολιτευτές του κόμματος κύριο  Κατζανό Γιώργο και τις κυρίες Καραϊσκάκη Χρύσα και Καβαλέρου Στέλλα. 
Παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας στο Μούδρο, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Μούδρου και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. Επίσης, ο κ Πρόεδρος συνομίλησε με πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο χώρο της παρέλασης.  
Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Δημαρχείο Μύρινας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού Αντώνη Χατζηδιαμαντή, τον Αντιδήμαρχο αειφόρου ανάπτυξης Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, τον Αντιδήμαρχο εξυπηρέτησης του πολίτη Δημήτρη Μπουλότη, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας από τους αντίστοιχους φορείς. Συναντήθηκε με τον Έφορο Λήμνου για τον κίνδυνο κατάργησης της ΔΟΥ, με εκπροσώπους από το τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις συμβάσεις των ΠΔ407, με εκπροσώπους αλιέων, με εκπρόσωπο της ΕΑΣ Λήμνου και τέλος με εκπροσώπους του νοσοκομείου για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως προς τη λειτουργία του. 
Ο κ Καμμένος ζήτησε να του δοθούν εγγράφως τα προβλήματα τα οποία θα θέσει στα αρμόδια υπουργεία, καθώς και ως επερωτήσεις στη Βουλή. 
 

Μοιράσου το άρθρο!