Χρόνος ανάγνωσης :
1'Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου ανακοινώνεται ότι η «κατασκευή κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας», περαιώθηκε τη 24η Μαρτίου 2014 και παραδόθηκε με πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής για χρήση στο Δήμο Λήμνου την 4η Ιουνίου 2014.
Η περαίωση αυτή έγινε εντός των χρονικών ορίων που προέβλεπε η σύμβαση και η επίβλεψη έγινε από τους υπαλλήλους του Τμήματος Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λήμνου μηχανικούς κ. Γουδέλλη Ιπποκράτη και Μουχτή Νικόλαο, τους οποίους συγχαίρουμε για την άριστη εργασία τους.
Το εν λόγω σχολείο αποτελείται από δύο κτίρια συνολικά 1.809,86 τ.μ. και υπόγειο 468,64 τ.μ. στεγάζονται 16 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γραφεία, WC, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώροι αποθήκευσης, κουζίνα και λεβητοστάσιο.
Ο Έπαρχος Λήμνου Σάββας Βαρελτζής δήλωσε «νοιώθουμε υπερήφανοι που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρέδωσε άλλο ένα έργο, το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τους μαθητές της Μύρινας.»
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Μυστήριο και Θρήνος για την 55χρονη που Βρέθηκε Νεκρή σε Πηγάδι!
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τραγική υπόθεση του θανάτου μιας 55χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε...
Η ξενοδοχειακή επένδυση - μαμούθ απειλή για το περιβάλλον, τις αρχαιότητες και την κοινωνία - Τι αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου
ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΗΓΑΝΙ Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Επιτροπή...
Τραυματισμός ναυτικού στις γυναικείες τουαλέτες του πλοίου
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας από τον Πλοίαρχο ενός...
Ανυπάκουος 17χρονος οδηγός: Ταχύτητα, κίνδυνος και διπλή σύλληψη
Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στη Λήμνο, κατηγορούμενος για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση οχήματος και...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις