Λήμνος

19/08/2015 - 07:17

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Lemnos Festival

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του  Οργανισμού Εκπαίδευσης Διά Βίου Μάθησης Πολιτισμού και αθλητισμού για το φετινό καλοκαίρι και με συνδιοργανωτή το σύλλογο «Λημνιοί εν Δράσει», το διήμερο 9 & 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Lemnos Festival.


Το 3o Lemnos Festival περιελάμβανε πλήθος εκδηλώσεων πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και αθλητικού περιεχομένου, με τη συμμετοχή χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της Λήμνου κάθε ηλικίας και με κορύφωση τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Νατάσσας Μποφίλιου.  
Μία από τις ξεχωριστές συμμετοχές ήταν επίσης αυτή της ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά, η οποία μετέφερε το πνεύμα του αθλητισμού και ολυμπισμού στους συμμετέχοντες, στο πλαίσιο της θεματικής «Αθλητισμός και Εθελοντισμός», όπου δόθηκε βαρύτητα στις υγιείς διεξόδους των νέων αλλά και στην καλλιέργεια του αισθήματος της προσφοράς.
Το  Junior Festival έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων: θεατρική παράσταση, παιχνίδια, αθλήματα, δημιουργική απασχόληση, τοπικούς χορούς κ.α.
       Τέλος, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιελάμβανε την ιδιαίτερα πετυχημένη ομαδική έκθεση «Μπλε» της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου,  ενότητα για την επιχειρηματικότητα από τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου, καθώς και παράλληλες δράσεις γαστρονομίας και γνωριμίας με τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 3ου Lemnos Festival, ο ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου και οι «Λημνιοί εν Δράσει» ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου, τη Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, την Αθλητική Ένωση Λήμνου, το Ναυτικό Όμιλο Λήμνου, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές, αλλά και τους χιλιάδες συμμετέχοντες που αγκάλιασαν και φέτος το φεστιβάλ.
 

Μοιράσου το άρθρο!